Onze merken

Wij zijn exclusief leverancier van de merken Rih, Qwic, Batavus, Sparta, Roetz, Sensa, Bohlt, Loekie en Puky.

Nieuwe fietsen

Op zoek naar een nieuwe fiets? Grote kans dat je slaagt bij ons. Wij hebben altijd de nieuwste modellen van alle gerenommeerde merken in onze winkel staan. Samen vinden we gegarandeerd waarnaar jij op zoek bent. En bij elke nieuwe fiets is inruil van je huidige fiets mogelijk!

Elektrische hybride fietsen

Tijd voor actie! Ontmoet jouw nieuwe, sportieve e-bike van de merken Sparta, Batavus, Qwic of Rih in onze winkel en bespreek de mogelijkheid tot inruil van je oude fiets.

Elektrische stadsfietsen

Tijd voor actie! Ontmoet jouw nieuwe, klassieke e-bike van de merken Sparta, Batavus, Qwic of Rih in onze winkel en bespreek de mogelijkheid tot inruil van je oude fiets.

Tweedehands fietsen

Ben je op zoek naar een tweedehands fiets? Wij bieden een ruim assortiment ingeruilde fietsen. Het is meer dan de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen want de keuze is reuze!

Fietsonderdelen & accessoires

Fietstassen, kinderstoelen, fietsmanden, fietshelmen, spiegels of bevestigingsmateriaal voor je mobiele telefoon; je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het op voorraad voor je in onze winkel.

Kinderfietsen

Wij verkopen kinderfietsen van de bekende merken Loekie, Batavus en Puky. Loop binnen en ontdek welke fiets het beste aan jouw wensen voldoet.

Onze merken

Logo Puky Logo Loekie Logo Bohlt Logo Sensa Logo Roetz Logo Sparta Logo Batavus Logo Qwic Logo Rih