Onze merken

Wij zijn exclusief leverancier van de merken Rih, Qwic, Batavus, Sparta, Roetz, Koga, Achielle, Bohlt, Loekie en Puky.

Nieuwe fietsen

Op zoek naar een nieuwe fiets? Grote kans dat je slaagt bij ons. Wij hebben altijd de nieuwste modellen van alle gerenommeerde merken in onze winkel staan. Samen vinden we gegarandeerd waarnaar jij op zoek bent. En bij elke nieuwe fiets is inruil van je huidige fiets mogelijk!

Elektrische fietsen

bikes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij ons kun je terecht voor alle soorten e-bikes van diverse topmerken. Jouw wensen en ons vakmanschap samen resulteert gegarandeerd in een e-bike die jou op het lijf geschreven is. Tijd voor actie dus! Ontmoet jouw klassieke of sportieve e-bike van het merk Sparta, Batavus, Qwic, Rih, Koga of Achielle in onze moderne en compleet vernieuwde winkel (de mogelijkheid om je oude fiets in te ruilen is bespreekbaar).

Tweedehands fietsen

Ben je op zoek naar een tweedehands fiets? Wij bieden een ruim assortiment ingeruilde fietsen. Het is meer dan de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen want de keuze is reuze!

Fietsonderdelen & accessoires

Fietstassen, kinderstoelen, fietsmanden, fietshelmen, spiegels of bevestigingsmateriaal voor je mobiele telefoon; je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het op voorraad voor je in onze winkel.

Kinderfietsen

Wij verkopen kinderfietsen van de bekende merken Loekie, Batavus en Puky. Loop binnen en ontdek welke fiets het beste aan jouw wensen voldoet.

Van Raam fietsen

Een merk volledig gespecialiseerd in aangepaste fietsen. Denk hierbij aan driewielers, rolstoelfietsen, duo fietsen en tandems. Maar ook fietsen met een speciale lage instap en trapondersteuning. Kom snel eens langs om te kijken welke mogelijkheden we voor uw wensen hebben.

Onze merken

Logo Van Raam Logo Achielle Logo Koga Logo Puky Logo Loekie Logo Bohlt Logo Roetz Logo Sparta Logo Batavus Logo Qwic Logo Rih
Call Now Button